1

Aanpak

Orde scheppen in chaos voor Agradi

We love IT

“Met zoveel artikelen lukt het niet meer om deze data te beheren met de gebruikelijke tools. Je móet automatiseren, ook om je kosten beheersbaar te houden en te besparen op handmatige werkzaamheden.”

Oskar van Straaten, Directeur eigenaar Agradi B.V.

Agradi case

Agradi is een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Om dit te kunnen garanderen blijft het bedrijf zich continu ontwikkelen. Met een zeer uitgebreide webshop, met meer dan 50.000 artikelen, en verschillende nieuwe webshops in het verschiet zag Agradi in hoe nodig een Product Informatie Management (PIM) systeem was.

Resultaten

  • Data wordt sneller en eenvoudiger beheerd.

  • De tool is geschikt voor het doel: het werkt uitstekend.

  • Imports zijn nu geautomatiseerd.

  • Online informatie is veel actueler voor de klant.

  • Al met al efficiënter en effectiever werken wat rendement ten goede komt.

Meer weten?

Frank Kuyken vertelt je er graag meer over

Databeheer was niet meer te doen met de gebruikelijke tools

Een eigen database, Excel of CMS bleek verre van ideaal. Databeheer was niet meer te doen met de gebruikelijke tools of de gebouwde database, omdat deze systemen in eerste instantie niet ontworpen zijn voor deze doeleinden en dus niet genoeg beheersfuncties bevatten.

Agradi is bezig met het bouwen van webshops voor Nederland en andere landen, ze hebben dus te maken met verschillende feeds als voorraadniveau’s, prijzen en leveranciers. Er moeten imports en exports gedraaid worden om de voorraadniveau’s van de leveranciers zo real time mogelijk op de website te vermelden. Ook wijzigingen in prijzen moeten zo snel mogelijk worden doorgevoerd om margeverlies te vermijden.

That's where we come in

Het doel? Een PIM systeem implementeren waardoor alle data goed beheerd en gemuteerd kan worden. Assortimenten snel toe kunnen voegen en productkenmerken flexibel en snel kunnen complementeren.

Beeyond heeft als PIM systeem een grote veelzijdigheid. Deze krachtige functies binnen Beeyond zijn van grote waarde voor Agradi, zoals bijvoorbeeld het automatisch exporteren van verschillende feeds op vooraf ingestelde tijden, het automatisch exporteren van data en dit door middel van validaties al dan niet importeren en het muteren van data in bulk.

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

We love to connect

Andere cases waar we trots op zijn